§82 forløb
Nyt navn, samme indhold
Et § 82 forløb har tidligere haft navnet FOKUS, men har nu ændret navn. Indholdet af forløbet og den hjælp du kan forvente, er fortsat den samme som før.
Skulle du have yderligere spørgsmål til ændringen, er du velkommen til at kontakte os.
Brobygning
I dit 82-forløb vil vi have fokus på brobygning. Vi vil sammen med dig finde ud af, hvilke varige fællesskaber og muligheder i civilsamfundet, der giver mening for dig at deltage i. Vi kan tilbyde dig at være med til at tage kontakt og deltage den første gang, der hvor det er muligt.
Henvisning og invitation til opstartsssamtale
Du modtager et brev om, at du blevet henvist til et forløb hos os. Vi modtager samtidig en mail på, at du er blevet henvist og vil indenfor 14 dage blive kontaktet og inviteret til en opstartssamtale.
Opstartssamtalen har en varighed på cirka én time og du vil bl.a. blive præsenteret for FIT og have en snak om, hvordan et forløb kan give mening for dig.
Uanset hvordan man er en del af forløbet, er det altid en mulighed at deltage i vores læringsforløb. Her finder mange glæden og trygheden i at øve sig sammen og inspirere hinanden.
12 ugers forløb
Et forløb hos os varer op til 12 uger. Indholdet definerer du selv, det kommer an på hvilken læring og udvikling du søger.
Forløbsbeskrivelse
Der laves løbende en forløbsbeskrivelse i samarbejde mellem vores forandringsagent og dig. Vi opfordrer til, at man selv udfylder sin forløbsbeskrivelse da det er dine ord, der er vigtige. Vi vil selvfølgelig stå til din rådighed og guide dig, hvis det er uklart, hvad du skal svare på. Den er DIN og kan for nogle være et godt værktøj at hive frem efter endt forløb hos os.
Forløbsbeskrivelsen videresendes til vores kollegaer indenfor Myndighedsområdet for information om det videre forløb for dig. Hvis du fortsat har et ønske om støtte i hverdagen, vil vores rådgivere deltage i et møde, hvor du og eventuelt dit netværk deltager.
Skamlen - samarbejdet mellem os
Når du hører os sige ordet “skammel”, så er det fordi vi taler om vores samarbejde. Du vil ofte opleve at vi kigger på skamlen flere gange i dit forløb for at kigge på om noget mon har ændret sig.
Nedenfor kan du læse nogle af de spørgsmål vi ofte vil stille dig, når du skal arbejde med skamlen.